Win jij één van de 25 elektrische
BMW iX3 modellen?

Alleen te winnen tijdens de 10 november trekking!

Jackpot 10 november

€7.500.000,-

Zie jij jezelf al rijden?
En weet je al welke kleur het wordt?

Alleen tijdens de 10 november trekking maak je kans op één van de 25 elektrische BMW iX3 modellen t.w.v. €69.466,-*.
Lees snel verder om alles te ontdekken over het Executive model.

286 pk

sterke elektromotor

461 km

Actieradius WLTP

T.w.v.

€69.466,-

Maximale laadcapaciteit

In 10 min tot 100 km
rijbereik bijladen

Veelgestelde vragen

Je kunt vanaf 10 september loten kopen voor de 10 november trekking in de winkel. Op 1 oktober kun je vanaf 18:05 loten kopen op de website en via de app van Staatsloterij.

Kies een lot op onze lotenpagina, login of registreer en betaal daarna eenvoudig via iDEAL of je wallet-tegoed. Lees meer over online meespelen.

Betaal eenvoudig met iDEAL of met je wallet-tegoed.

Vanuit je account bij 'Wallet & Transacties' kun je eenvoudig geld opwaarderen naar je wallet door middel van iDEAL en creditcard (Visa en Mastercard). Het minimumbedrag om op te waarderen is €5,-.

Dit jaar maak je tijdens de 10 november trekking kans op één van de 25 Elektrische BMW's iX3. Het gaat om 25 BMW's iX3 Executive waarvan je zelf de kleur mag kiezen. Deze BMW is uitgerust met een elektromotor, laadvermogen 150 kW, 461 KM actieradius. Daarnaast heeft de auto sportstoelen, elektrische stoelverwarming, ambiente verlichting, airconditioning, LED koplampen, High Beam assistent, Wifi Hotspot, Akoestische waarschuwing voor voetgangers, M Sportstuur, M Aerodynamicapakket, M Hoogglans Schaduw Line, Actieve voetgangersbescherming, hoogglans zwarte interieurlijsten met parelmoer chrome accentlijsten en 19 inch Aerodynamic wielen.

Ja! De 25 winnaars van de BMW iX3 hebben de mogelijkheid om de gewonnen auto aan te passen naar een kleur naar keuze, dit mag de prijswinnaar kosteloos kiezen. Overige extra's zijn voor eigen rekening van de winnaar.

Indien de naturaprijs valt op een 1/5 lot dan krijg je 1/5e van de waarde van de auto in het economisch verkeer, zoals gehanteerd door de belastingdienst, te weten 85% van de bruto consumentenadviesprijs, exclusief kosten rijklaar maken. Dit bedrag is €11.809,40 per 1/5 lot. In dit geval is het niet mogelijk te kiezen voor de naturaprijs.

Ja! Als je tussen 19 september 2022 en 18 oktober 2022 je aanmeldt als abonnee dan is je allereerste trekking die van 10 november. In deze trekking verloten we maar liefst 25 BMW's iX3 extra, bovenop het prijzenpakket!

Nee. Zoals alle prijzen van Staatsloterij is ook de BMW iX3 belastingvrij. Staatsloterij betaalt dit voor je.

De 10 november trekking vindt plaats op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. We maken de uitslag op 10 november om 22:00 uur bekend, via onze website en app. Je kunt daar controleren of er op jouw lotnummer een prijs is gevallen.

Ben je abonnee of heb je online een lot gekocht? Je ontvangt je prijs binnen 7 werkdagen op je bankrekening of in je wallet, afhankelijk van jouw instellingen. Je kunt zelf online eenvoudig het saldo vanuit je wallet op je opgegeven bankrekening laten storten. Heb je meerdere winnende loten? Het kan zijn dat ze niet op hetzelfde moment worden uitbetaald, maar verspreid over enkele dagen. Heb jij een BMW gewonnen? Staatsloterij zal op basis van de woonplaats van de winnaar een nabij gevestigde BMW-dealer aanwijzen bij wie de winnaar de BMW kan afnemen en te naam laten stellen.

Heb je een prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Je kunt prijzen t/m €10.100 ophalen bij officiële verkooppunten. Heb je een prijs boven de €10.100 gewonnen? Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. Bel 070-550 08 08 (gebruikelijke belkosten) om een afspraak te maken. Na je bezoek wordt je prijs naar je overgemaakt. Je kunt je prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, daarna kun je er helaas geen aanspraak meer op maken.

Als je een prijs hebt gewonnen met je 10 november lot, kun je deze nog tot één jaar na de 10 november trekking 2022 claimen. Je kunt je gewonnen prijs dus t/m 10 november 2023 claimen en innen.

* Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Indien de naturaprijs valt op een 1/5 lot dan krijgt de winnaar 1/5e van de waarde van de auto in het economisch verkeer, zoals gehanteerd door de belastingdienst, te weten 85% van de bruto consumentenadviesprijs, exclusief kosten rijklaar maken. Dit bedrag is €11.809,40,- per 1/5 lot. In dit geval is het niet mogelijk te kiezen voor de naturaprijs. Wanneer de Jackpot niet valt wordt deze doorgeschoven naar de volgende 10e van de maand trekking en verhoogd met een door de Staatsloterij nader te bepalen bedrag. Voor het organiseren van Staatsloterij is door de Kansspelautoriteit vergunning verleend. Bekijk de Bekijk de voorwaarden